RBI-Apeldoorn b.v. - Veelzijdig in Verpakkingen

Schuimprofielen

Schuimprofielen - Schuim(hoek)profielen
Schuimprofielen bieden extra bescherming aan hoeken, randen en profielen. De objecten zijn vaak extra kwetsbaar en dienen daarom extra beschermd te worden. De profielen worden gebruikt om kwetsbare hoeken en randen te beschermen. De profielen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn daarom uitstekende hoekbeveiligers. De vorm van het profiel klemt om de randen, is erg zacht en tevens stevig. Het materiaal is daarom uitermate geschikt voor het beschermen van diverse objecten. De profielen worden ook gekenmerkt door de hoge schokabsorptie, flexibiliteit en stijfheid.

Schuimprofielen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig LDPE
Schuimprofielen worden gemaakt van kwalitatief hoogwaardig LPDE (lagedichtheidpolyetheen). Het materiaal is zacht en kent een sterke weerstand tegen water en warmte. Het materiaal wordt daarom ook vaak gebruikt als isolatie. In het geval van deze foamprofielen kun je er dus vanuit gaan dat het materiaal ook een beschermende laag vormt in verschillende omstandigheden.

Bepaal op voorhand waar het schuimprofiel voor wordt gebruikt
Op voorhand is het belangrijk om te bepalen waar je de profielen voor gaat gebruiken. Het is namelijk vervelend wanneer je vervolgens het verkeerde materiaal aan het verkeerde object koppelt. Daarom hebben wij een breed assortiment aan schuimprofielen. Wij kunnen alle soorten en maten leveren.

Klik op deze link voor ons huidige assortiment schuimprofielen   (de pdf kan door u opgeslagen en/of geprint worden)